1. Forum

  1. No unread posts

   Artiști Grafici

   0 Topics 0 Posts

   În această secțiune puteți posta lucrările voastre în materie de design (photoshop, grafică, ș.a.m.d). Tot în această secțiune se vor da bătălii grele între utilizatorii care doresc asta! exemplu: Bătăliile design 1 vs. 1 se vor posta aici. Provoacă acum pe cineva și demonstrează-ne cât ești de priceput!

   0 Topics
   0 Posts
   No posts
  2. No unread posts

   Artiști Video

   0 Topics 0 Posts

   În această secțiune puteți posta lucrările voastre în materie de video. Promovează-ți videoclipurile aici, arată-ne ce știi să faci cu programele de editare video și fă-te cunoscut! Suntem în căutare de oameni pricepuți și cu skill-uri bune în arta video.

   0 Topics
   0 Posts
   No posts
  3. No unread posts

   Resurse Grafică & Video

   0 Topics 0 Posts

   Ești în căutarea unui font sau a unui gradient pe care ți-l dorești? Aruncă un ochi aici sau întreabă-ne, poate ai norocul să găsești ceea ce ai nevoie...sau poate ai tu ceva bun și vrei să-l postezi aici.

   0 Topics
   0 Posts
   No posts
  4. No unread posts

   Site-uri & Forum-uri

   0 Topics 0 Posts

   Dorești să faci un site pentru propria afacere și nu te pricepi? Postează aici detaliile și oferta ta, cu siguranță cineva priceput o să apară. Toate discuțiile în materie de site-uri & forum-uri vor fi postate aici. Exemplu: discuții despre, probleme & întrebări, descărcări, noutăți.

   1. Discuții Despre
   2. Probleme & Întrebări
   3. Descărcări
   0 Topics
   0 Posts
   No posts

Return to Board Index

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest